CONTACT

OVER MIJ

Mijn naam is Martine Jansen en ik ben de trotse eigenaar van Madhouse Texts. Mijn achtergrond is nogal divers. Ik heb een studie Geschiedenis en Internationale Betrekkingen afgerond en ben project en business change manager geweest in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik een tweede studie Engelse Taal en Cultuur gedaan en de Post-Bachelor Journalistiek voor Academici gevolgd.

Ik zie mezelf nu als een allround schrijver en ontdekker. De Engelse taal, verhalen en de wereld om mij heen zijn mijn inspiratie. Ik ben wat je noemt een creatieve taalliefhebber met een aanhoudende nieuwsgierigheid naar van alles en nog wat.  Met liefde steek ik tijd in het leveren van topkwaliteit. Tegelijkertijd staan een vriendelijke benadering en prettige samenwerking bij mij hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig? Madhouse Texts is gevestigd in Nederland, maar is ook internationaal actief. U kunt contact met mij opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Of, wanneer u dat liever heeft, mail rechtstreeks naar martine@madhousetexts.com. Samen bespreken we dan de mogelijkheden. Alle gemaakte afspraken worden op ‘papier’ gezet.

Contactinformatie

E: martine@madhousetexts.com


T
: +31 6 11 91 60 05

KvK: 67024858

IBAN: NL91ASNB0709940180